cheritera chentaku

Tuesday, November 6, 2012

ada ketikanya....:(


♥..ada ketikanya.. ♥
ada ketikanya insan yg kite sayang , membuatkan kite dalam keadaan teruji

ada ketikanya insan yg kite sayang , membuatkan kite terkeliru


ada ketikanya insan yg kite sayang , selalu membuatkan kite terluka


... ada ketikanya insan yg kite sayang , semakin membuatkan kite terkilan


ada ketikanya insan yg kite sayang , membuat rasa sabar kite kian menipis


ada ketikanya insan yg kite sayang , mengguris hati kite hingga menitis airmata
namun kite tetap menyayangi dye..kerna APA?? kerna kite terima dye seadanya..
..alangkah indahnya klu dye mengerti perasaan kite..

~yess ayat yg last tue la senanye susah kite nak dapat dari someone yang kite sayang kan?? dye susah nak phm kite..kite selalu harapkan perhatian dri orang yg kite sayang tapi mende tue la paling susah kite dapat ! time awal kenal dye je kite dapat an tap kalo dah 3 bulan?? setaun?? 2 taun?? trust me..tp sape yg dpt tue dye sangat bertuah..wa tabikk springg la..:)





# gambar lame nih time sem 1 kat pulau kapas and kat pulau kapas nie jgk aku menanges pukul 2 AM sbb DYE..mase tue lbh kurang 2 minggu kami rapat n first time aku nanges sbb dye..awk,rindunya saye time tue..:(

eh nie bukan novel tau..nie REALITI !..hahaha  *tutup muke

No comments:

Post a Comment