cheritera chentaku

Saturday, October 13, 2012

miss someone


Assalamualaikum chenta..sory dh lame x update kau..eh eh kau msti bosan an kalo tiap kali aku nk update je mesti aku say sory n ayat paling klise skali “dah lame x update kau’..hikhikhik...sory la sayang aku bukn malas tapi aku xde mud nk tulis panjang2 nih sebab pale hotak aku nih ngah serabut pk nak karang ayat report Li tuh...aduyaii punggg

Nie dh msuk minggu 14 aku Li tapi report daily aku baru minggu 8..sadis sungguh kan??aku bukan malas tapi aku xtau nak tulis ape lagi lam buku tue.. yang poli pulak apesal la murah hati sangat buat buku report tebal nak mampus tuhh..kteorang x abis tulis pon la..membazir !  *ecece aku plk yg terlebih pandai nampak..hahahha

Dah dah kite tutup citer sal report oke..nanti mud aku tukar jadi sardine plk..eh xde kene mengena pon la ngan sardine bagai tue..:p

 Chenta,aku senanye rindukan someone..:(


Sape? Sape? Sape? Mesti ayat nie kau nak tanye an...mesti lah aku rindu chipmunk aku..aku ngan dye asyik gaduh je..aku tau aku suke cari pasal tapi aku rindukan kenangan kami dulu..dulu dye slalu ade ngan aku tp skunk dah laen..tp xpela aku paham dye cbuk ngan keje..aku pon keje tapi aku laen..tue pn aku slalu mengade cari gaduh ngan dye..

To him : saye bukan sengaje wat camtu just saye nakkan perhatian awak..gedik kan saye..lantaklah ape org nak ckp tp saye tetapkan rindukan awak walaupun saye tau awak bukan milik saye...huhuhu



Dah dah xnak r cter sal nie..nanti merah pulak mate nie..eiii kite dh xnak bazirkan airmate kite yang tak bersalah nih..hehhehe