cheritera chentaku

Tuesday, December 13, 2011

result da kuar..

hye chenta..rajin an aku update ko skunk an..da macam mende aku wat nk bagi chenta aku nie nampak bestt cam blog2 orang laen yang vogue vogue tue an..time aku cuti nie rajin la tapi t bile aku da masuk poli balik jangan heran kalo aku malas lagi tau..hehehee

opss arinie result da kuar..alhamdullilah walaupun result aku x secemerlang budak AKJ tp tetap bleh wat aku senyumm..aku bleh 3.47 jer..cket je lagi nak dapat 3.5++ an..frust gak larh tp at least pointer aku lebih baek dri sem lepas an..tadi aku tunjuk kt family aku n abah aku cam terkilan jer tp xpela aboh,next sem eyra akan wat lagi baek k..:)


haa lagi satu nak cakap sal e-daftar nie.mesti kowg sume tau kan ape e-daftar nie..tapi aku gedik nak gitau gak..e-daftar nie dak2 poli cam aku nie kene daftar ONLINE sblm start sem baru..nie kes xnk bagi kelam kabut la nie...oke berbalik cter asal td aku try la bkak e-daftar nie..semangat aku nak isi borang dye tp sekali bukak humanggg aihhh just isi no ic n pastu terus print..dye da bg sume dat2..perghh lagi senang an..hahahaha

sebelum aku lupe aku nak cakap aku daftar ostel 20/12 so aku kne g 19/12..tp kali nie aku just naek bas jer..family aku xanta pn..cian gk kt dowg an aritu da g kL..banyak nak pakai duit kowt nak travel jauh2..tp xpela..biarla aku survive..orang laen lg teruk dari aku an..:)

No comments:

Post a Comment