cheritera chentaku

Sunday, December 11, 2011

mulut jangan puaka tahu..

Salam chenta…
manusia kat dunia nie ade macam macam jenis an..banyak kerenah banyak ragam n yang penting macam macam perangai da aku jumpe..kalo nak tulis memang cramp la tangan aku yunk..hhehehehe
Mesti pelik an nape aku cakap sal manusia malam nie..nak tau nape??mestila ko nak an chenta..gedik towl..hehehe..nie haa aritu ade la sorang member aku nie wat status kat muka buku dye..konon2 nak pujuk la awek dye pastu aku komen la..xtau lak aku komen ‘amboooiii’ tue bole wat awek dye jelez..terus dye tanye pakwe dye sape NADIA AZIRA nie..amboiii xmenahan betulla..lam fb kowt..agk2 la cik kak..sume owg bleh bace kowt..padahal lelaki tue dak kampung aku..ncem +comel la..hehehe tp aku xde niat pn nk amik pkwe orang…J
Aku hangin gakla n aku terus post kat muka buku aku..jap eh aku tunjuk..
1.luahan pertama.. :p
sekali lagi jadi mende same..da bape kali jd camnie...tetibe saye dituduh ade AFFAIR ngan pakwe org..
hello gurl,saye xnk pn PAKWE anda tue..harap maklum !!very funny..hahahaa
wlpn saye nie SINGLE tp saye xdela DESPERATE smpai amik pakwe orang..cuba pk kalo saye yg tuduh anda anda camtu..sakit ati kn??so pk la sendiri..HARAM ke pakwe kite kawan or rapat ngan gurl laen???

*agk2 sape lak lps nie nk ckp aku ggu pkwe dye??ngeeee..:D — in Rome, Italy.
Top of Form
Like ·  · Share · Tag Friends · Thursday at 4:59pm

2. luahan kedua..:pBottom of Form
pasnie lelaki yang ade makwe tue ati2 kawan ngan saye eh..saye xnak kene 'PUJI' sebab baik ngan pakwe orang..thanx..:)

*aku CURI betul2 baru tau..puihhhh
~~peaCe No WaR~~
Top of Form

Dah banyak kali jadi camnie..kekadang dowang tau aku rapat ngan boyfriend dowg tp still jelez…tp xpela aku paham..aku pun same gak penah gak rase camtu tp aku heranlah muke aku nie ade ciri ciri perampas ke??tp bile aku luah je kat member2 or sape2 je la mesti dowg ckp haa tue la sape suh baek ngan pakwe orang..humanggg aihhh aku xpenah ade niat nak rampas pakwe orang pn..tp besela manusia an kalo bab2 relationship nie mmg slalu pompuan salah an..cube tgk org yg kawin pastu cerai mesti org ckp haa sape suh xpndai jage laki..mesti kowg penah dengar an an an..hehehe


Eh jap jap jap nak tanya kowg..aku nie CANTIK sangat ke sampai pakwe dowg berkenan??n kalau pun pakwe dowg betul2 berkenan salah aku ke???karang aku amik betul betul baru tau..putih mate la kowg..hehehhehe

*sedih an bile owang tuduh something yang kite xbuat??camnela kowang kalo duk kt tempat aku..:(

No comments:

Post a Comment