cheritera chentaku

Thursday, December 8, 2011

entry gedikk lagi..

Salam chenta..semalam aku share sal tanda2 owg dilamun cinta an..mlm nie aku kt cnie ngan next entry..enjoy it ols..mmmuahhhh
Tande cinte makin pudar

Malas angkat telefon..
Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..
Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..mcm lar dia YB..!
Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
Mula menggelakkan diri dari bejumpa..
Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..

Bila dah janji date, tapi lupa nak datang.alasan lapuk diberi.lupa larr.tertido
Apa kita buat dah tak betul dimata dia..
Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
Taip sms pun pendek2 jer..
Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!!
Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.'
.masa ngorat kita dulu xda pulak timbul hal tu..!

Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak..
Dah jumpa parent pun alasan banyak,nak cakap hal “kahwin” kejap ja dia
tukar topik..
Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..

Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..
Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp
sekarang dah terbalik..
Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas..



*bile da xsuke or da bosan jadi camnie larh ek..saye doakan anda sume n also me xjadi camnie..aminnn

No comments:

Post a Comment