cheritera chentaku

Thursday, November 17, 2011

cuti..cuti..cuti..

Selamat malam chenta..
da lme aku x cherita kt cnie an..sory sgt tau..aku bkn xnk tp aku bz cket..skunk nie aku kt umah aku kat ganu yg terchenta nie..aku balik semalam..aku DA  ABISS FINAL n untuk kasi sedapp cket ayat tue senang citer aku DA ABISS SEM DUA..yahoooooo!!!
aku cuti sebulan jer n kalo xslh lam 20/12 t aku da stat sem TIGA..huhuhu..aku arap n doa agar aku n kawan2 aku yang lain sume xde repeat paper tuk sem dua nie..biarla kteowg GRAD same2 t..xnkla ade yg repeat..mudahan2 k..amin
aku ade paper ari isnin ngan selasa je..so selasa mlm tue aku n dak2 clas aku wat BARBEQUE kat pantai poli..bestt sangat..kteowg stat lam kowl 7 n pkul 9 lbh bru sume cbuk nk balik..lec pn ade join..caya la puan damai ngan puan suhaila yang sgt sporting tue..kteowg mmg hepy gyler mlm tue..se syg je nk abiskan sume tue..tue la KENANGAN yang aku xkan lupe sepangjang kt poli nie..
chenta, aku RINDU sangat kt dye tau..t lme bru dpt jmpe..sedihh sgt..td dye ade masalah..aku xtau sal pe..dye ckp hal family..aku xnkla cmpur sbb aku se tue private an..kalo dye cter aku dgr je an..aku an crying shoulder dye..pasan jer..hehehehe..terkejut gk td tbe2 dye ckp t smbg msj pastu dye ckp ade problem bru aku phm..aku pn xnk msj kalo ngah ade mslh camtu..t gduh je an..aku suh dye tenang2 dulu bru msj aku..xpe by,cyg tggu by k..:)

No comments:

Post a Comment